Opslagbox Zutphen

Dé vertrouwde aanbieder van opslagruimte in Zutphen en Brummen

AL VANAF € 8,- PER MAAND

Opslagboxen

Self-storage

  • In Zutphen of Brummen
  • Formaten van 1m3 tot 100m3
  • Huurperiode van één maand, daarna dagelijks opzegbaar
  • Vanaf € 8,- per maand
meer informatie

Mobiele boxen

jij laadt in, wij slaan op

  • Wij brengen en halen de box
  • Meerdere formaten vanaf 2,5m3
  • Huurperiode van één maand, daarna dagelijks opzegbaar
  • Vanaf € 20,- per maand
meer informatie

thuisbox

tijdelijke schuur

  • Bij jou in de tuin
  • Maatwerk formaten
  • Huurperiode van één maand, daarna dagelijks opzegbaar
  • Vanaf € 35,- per maand
meer informatie

Opslagbox Zutphen als oplossing bij ruimtegebrek

Ben je op zoek naar een opslagbox in regio Zutphen? Opslagbox Zutphen biedt een breed scala aan opslagboxen die perfect passen bij jouw behoeften. Of het nu gaat om het tijdelijk opbergen van je spullen tijdens een verhuizing, het veiligstellen van je waardevolle eigendommen, of het vinden van een praktische opslagruimte voor je hobby- of bedrijfsmaterialen, wij hebben talloze opslagruimtes geschikt voor alle scenario's.

Flexibele en voordelige opslagboxen

Met onze flexibele huuropties kun je gemakkelijk een opslagruimte huren in Zutphen die past bij jouw termijn en budget. Van kleine opslagboxen voor persoonlijke items tot grotere garageboxen voor grote goederen, ons aanbod is heel breed. Het switchen naar een kleinere of grotere opslagbox gaat heel eenvoudig en zonder gedoe. Heb je geen extra opslag meer nodig? Dan zijn onze opslagboxen na een huurperiode van een maand dagelijks opzegbaar.

Onze prijzen zijn scherp en transparant zodat je direct weet waar je aan toe bent. In tegenstelling tot andere opslagbedrijven hanteren wij geen tussentijdse prijsverhogingen waardoor je voor onaangename verassingen komt te staan.

Veilige en toegankelijke opslag

Veiligheid en toegankelijkheid is topprioriteit bij Opslagbox Zutphen. Jouw opslagbox is beveiligd met de up-to-date beveiligingssystemen, waardoor je spullen bij ons altijd veilig zijn. Toegang tot jouw opslag is flexibel en eenvoudig, zodat je op elk moment bij je spullen kunt wanneer je ze nodig hebt.

Waarom kiezen voor Opslagbox Zutphen?

Bij Opslagbox Zutphen staan we voor gemak, veiligheid, en flexibiliteit. Of je nu op zoek bent naar een garagebox huren in Zutphen voor langere termijn opslag, of een tijdelijke opslagbox nodig hebt, wij staan voor je klaar. Onze klanten waarderen vooral de heldere communicatie, de gemakkelijke toegang tot de opslaglocaties en de scherpe prijzen.

opslagruimte berekenen

Vraag je je af hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Door gebruik te maken van onze ruimte calculator krijg je een goede indicatie. Kies de ruimtes die je wilt opslaan en selecteer vervolgens de spullen. Je ontvangt een schatting van de ruimte die je nodig zult hebben.

Contact en locatie

Onze centraal gelegen locaties in Zutphen en Brummen zijn gemakkelijk te bereiken en bieden ruime parkeergelegenheid. Ben je geïnteresseerd in het huren van een opslagruimte of wil je meer informatie over een van onze diensten? Neem direct contact met ons op via ons contactformulier of bel direct naar 0575-544294. Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte opslagoplossing die aan al jouw eisen voldoet.

In beveiligde en verwarmde loods
Toegang 7 dagen per week van 06.00 - 23.00 uur
BTW-vrij voor particulieren
Vanaf € 8 per maand

Blog

In onze blogs informeren we jou over nieuws, trends & ontwikkelingen en handige tips en op het gebied van opslagruimte en verhuizen.