Buitenbox

Buitenboxen al
vanaf € 39,- per maand

Kies je gewenste aantal m3

0

per maand

aanvraagformulier

Buitenbox huren

Relatief nieuw in ons aanbod zijn de buitenboxen die op ons beveiligde en goed verlichte buitenterrein in Zutphen staan. Een buitenbox is een speciale opslagruimte die extra goed geïsoleerd en geventileerd is, maar niet verwarmd.

Makkelijk in- en uitladen

Ideaal aan het huren van een buitenbox is dat je je auto ernaast kunt parkeren. Iets uit je box halen of naar je box brengen is zo echt een fluitje van een cent.

Je spullen schoon en droog

Onze buitenboxen zijn uitgerust met een eigen cilinderslot en speciaal ontwikkeld om in alle weersomstandigheden buiten te kunnen staan. Spullen zoals je tuinmeubels, kampeeruitrusting, opzetzwembad of bedrijfsmaterialen kun je er dan ook met een gerust hart in opslaan. Hou er wel rekening mee dat het in de winter kan vriezen in de box.

Ruimtecalculator

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat? Maak dan gebruik van onze handige ruimte calculator. Twijfel je over de ruimte die je nodig hebt of wil je de ruimte liever even met eigen ogen zien? Maak dan telefonisch een afspraak. Wij laten je de verschillende mogelijkheden graag zien en adviseren je bij het maken van de juiste keuze.

OPSLAG IN GOED GEÏSOLEERDE EN GEVENTILEERDE BOX
OP BEVEILIGD EN GOED VERLICHT BUITENTERREIN
PARKEREN NAAST JE BOX
MAKKELIJK IN- EN UITLADEN
VANAF 8 M3 TOT 29 M3
7 DAGEN PER WEEK TOEGANKELIJK TUSSEN 06.00 UUR EN 23.00 UUR
TE HUUR VANAF EEN PERIODE VAN 1 MAAND EN DAARNA DAGELIJKS OPZEGBAAR
VANAF €39 PER MAAND