mobiele opslagbox

vanaf € 20,- per maand

Kies je gewenste aantal m3

0

per maand

aanvraagformulier

Mobiele opslag

Sta je voor een verbouwing, verhuizing, of heb je simpelweg meer ruimte nodig? Een mobiele opslagbox biedt een flexibele oplossing voor jouw problemen. Je hebt alle tijd om de mobiele opslagbox in te laden en als je klaar bent, halen we de mobiele box op en bewaren deze in ons beveiligde en verwarmde magazijn.

Heb je jouw opgeslagen spullen weer nodig? Dan verplaatsen we de mobiele opslagbox richting jouw (nieuwe) woning of bedrijf. Het profijt voor jou is dat je de spullen minder vaak in je handen hebt en dus tijd bespaart! Wij rijden met onze mobiele opslag naar verschillende plaatsen en gebieden.

Wat is een mobiele opslagbox?

Een mobiele opslagbox biedt je de vrijheid om jouw spullen op te slaan op een manier die traditionele opslagruimtes niet kunnen bieden. Het is een veilige, afsluitbare opslagcontainer die naar jouw locatie wordt gebracht, waar je op je eigen tempo jouw spullen kunt inladen. Zodra je klaar bent, wordt de mobiele opslagcontainer opgehaald en naar een beveiligde locatie gebracht.

Hoe werkt mobiele opslag?

Het proces van een mobiele opslagbox huren is eenvoudig. Plaats een aanvraag via ons aanvraagformulier of bel naar 0575-544294. We zullen samen de situatie bekijken om te bespreken wat er benodigd is. Vervolgens wordt de mobiele opslagcontainer naar je locatie gebracht. Je krijgt alle tijd om je spullen te laden. Is de container vol of ben je klaar, dan wordt deze opgehaald en naar een van onze beveiligde opslag locaties gebracht. De spullen zijn altijd toegankelijk en je kan deze nadien zelf ophalen of laten brengen naar een gewenste locatie.

Tip: Gebruik dozen voor een efficiënte inrichting van de mobiele opslagbox
Om het meeste uit je mobiele opslagruimte te halen, is het belangrijk om je spullen goed te organiseren. Gebruik dozen van dezelfde grootte voor een efficiënte indeling en label alles duidelijk. Zo vind je makkelijk terug wat je zoekt en blijft je mobiele opslagcontainer overzichtelijk. Wij leveren ook verhuis- en opslagmateriaal voor het veilig vervoeren van je spullen.

De voordelen van een mobiele opslagbox

Het huren van een mobiele opslagbox komt met verschillende voordelen afhankelijk per situatie. Onderstaand hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet:

  • Flexibel inladen waar en wanneer het jou uitkomt
  • Tijdbesparend doordat de spullen niet van een bus overgeplaatst hoeven te worden naar de box
  • Tijdbesparend omdat je niet naar de opslaglocatie hoeft te rijden
  • Robuuste, weerbestendige opslagcontainers beschermen je bezittingen ook tijdens het inladen voor de deur
  • De mogelijkheid om de opslagbox op een door jou gekozen moment weer op te laten halen

Mobiele opslagbox maten

Een opslagbox aan huis wordt per aanhanger vervoerd. Dat zorgt ervoor dat de ruimte per box beperkt is. Maximaal kan er per keer 11m³ aan opslagruimte vervoerd worden. Deze 11m³ wordt dan verdeeld over twee boxen. Het is mogelijk om meer dan 11m³ opslagruimte aan huis in te laden, maar houdt er dan rekening mee dat de opslagboxen los van elkaar gebracht en gehaald moeten worden. De maten van de boxen zijn als volgt:

Box 1 (6,5m³)

1,61m x 2,32m x 1,77m (LxBxH)

Box 2 (4,5m³)

1,61m x 1,54m x 1,77m (LxBxH)
Goed om te weten: groot meubilair of andere artikelen die niet in de mobiele opslagbox passen kunnen apart in onze bus worden vervoerd indien dit wordt aangegeven.

Op zoek naar lange termijn opslag aan huis?

Overweeg dan onze thuisbox. Onze thuisbox opslagcontainer is beschikbaar in diverse grote formaten en kan worden gebruikt tijdens een verbouwing als extra opslagruimte. Deze boxen worden vaak gebruikt wanneer er opslag aan huis voor langere termijn nodig is. De boxen zijn beschikbaar in allerlei maatwerk formaten en worden ter plekke opgebouwd. De thuisboxen kunnen ook gebruikt worden als tijdelijke extra ruimte, zoals een keuken of een werkplek. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid om ramen in te bouwen of bijvoorbeeld een keukenblok.

Plaatsen en ophalen

De prijs voor zowel het plaatsen als het ophalen van de box is €50,- per 11m3*.
*(tot 25km afstand van Opslagbox Zutphen, hierna €2,- per gereden kilometer)
Het terugbrengen van de boxen is onder dezelfde voorwaarden.

Voor alle opslagmogelijkheden geldt

Particulieren kunnen bij ons altijd BTW-vrij huren

Te huur vanaf een periode van 1 maand en daarna dagelijks opzegbaar

Onze locaties zijn 7 dagen per week toegankelijk tussen 06.00 uur en 23.00 uur

AFSLUITBAAR EN WEERBESTENDIG
MEERDERE FORMATEN VANAF 2,5 M3
BIJ JOU THUISBEZORGD
OP JE GEMAK INLADEN
WIJ HALEN DE OPSLAGBOX WEER OP
WIJ SLAAN JE SPULLEN TIJDELIJK OP INDIEN GEWENST
IN BEVEILIGDE EN VERWARMDE LOODS
TOEGANG TOT JE BOX
GRATIS GEBRUIK VAN INTERNE TRANSPORTMIDDELEN
FLEXIBELE OPSLAGPERIODE
NA OPSLAGPERIODE WEER THUISBEZORGD
VANAF €20 PER MAAND