mobiele opslagbox

vanaf € 20,- per maand

Kies je gewenste aantal m3

0

per maand

aanvraagformulier

Mobiele opslag

Met onze mobiele opslag kies je echt voor comfort. Wij brengen de mobiele opslagbox naar je toe. Je hebt alle tijd om te laden en als je klaar bent, halen we de mobiele opslagruimte op en bewaren deze zo lang als je wilt in ons beveiligde en verwarmde magazijn. Heb je jouw opgeslagen spullen weer nodig? Dan verplaatsen we de mobiele opslagbox richting jouw (nieuwe) woning of bedrijf. Het profijt voor jou is dat je de spullen minder vaak in je handen hebt en dus tijd bespaart! Wij rijden met onze mobiele opslag naar verschillende plaatsen en gebieden.

Mobiele opslag inladen bij jou voor de deur

Met onze mobiele opslag wordt verbouwen, verhuizen en het opslaan van je spullen nog gemakkelijker. Wij brengen de mobiele opslagbox op een aanhanger bij jou thuis voor de deur en halen hem weer op als jij alle spullen op je gemak hebt ingeladen. Vervolgens slaan wij de box met jouw waardevolle spullen zo lang als je wenst op in onze beveiligde en verwarmde loods. Ook tot deze boxen heb je 7 dagen per week toegang tussen 06.00 en 23.00 uur. Wil je de mobiele opslag weer op locatie hebben? Ook dit is altijd naar wens mogelijk! Neem contact met ons op bij vragen of om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen jou maar al te graag!

Bespaar tijd en gesjouw met de mobiele opslagbox

Deze manier van tijdelijk spullen opslaan bespaart je een hoop tijd en gesjouw. Bovendien is er minder kans dat je spullen beschadigen, je hoeft ze immers maar één keer in- en uit te laden. Goed om te weten: De boxen zijn beschikbaar in meerdere formaten en worden geleverd met spanbanden en opslagdekens, per m3 krijg je 1 deken. Hiermee weet je zeker dat je al jouw opgeslagen spullen veilig kunt inpakken in de mobiele opslagbox! Onze ervaren medewerkers hebben tevens tips en advies bij het inrichten van de mobiele opslag en helpen je maar al te graag!

Plaatsen en ophalen

De prijs voor zowel het plaatsen als het ophalen van de box is €50,- per 11m3*.
*(tot 25km afstand van Opslagbox Zutphen, hierna €2,- per gereden kilometer)
Het terugbrengen van de boxen is onder dezelfde voorwaarden.

Voor alle opslagmogelijkheden geldt

Particulieren kunnen bij ons altijd BTW-vrij huren

Te huur vanaf een periode van 1 maand en daarna dagelijks opzegbaar

Onze locaties zijn 7 dagen per week toegankelijk tussen 06.00 uur en 23.00 uur

AFSLUITBAAR EN WEERBESTENDIG
MEERDERE FORMATEN VANAF 2,5 M3
BIJ JOU THUISBEZORGD
OP JE GEMAK INLADEN
WIJ HALEN DE OPSLAGBOX WEER OP
WIJ SLAAN JE SPULLEN TIJDELIJK OP INDIEN GEWENST
IN BEVEILIGDE EN VERWARMDE LOODS
TOEGANG TOT JE BOX
GRATIS GEBRUIK VAN INTERNE TRANSPORTMIDDELEN
FLEXIBELE OPSLAGPERIODE
NA OPSLAGPERIODE WEER THUISBEZORGD
VANAF €20 PER MAAND