Opslagbox

eerste verdieping
vanaf € 8,- per maand

Kies je gewenste aantal m3

0

per maand

aanvraagformulier

Inboedelopslag

Mensen verzamelen tijdens hun leven vaak steeds meer spullen om zich heen. Ook spullen die ze niet of nauwelijks nodig hebben en die nemen toch veel kostbare ruimte in beslag. Daar hebben wij een oplossing voor. Krijg meer ruimte in je huis, hoofd en leven door gebruik te maken van onze opslagmogelijkheden! Ook ideaal in situaties waarin je tijdelijk een plek zoekt voor je inboedel, zoals tijdens een verhuizing, verbouwing of verblijf in het buitenland.

Inboedelopslag voor korte of langere periode

Kom je ruimte te kort? Dan is het goed om te weten dat wij verschillende mogelijkheden hebben om je gehele inboedel of een deel daarvan voor een korte of langere periode op te slaan. Wij hebben hiervoor opslagboxen in meerdere formaten. Je huurt al een opslagbox vanaf 1m3, hier passen ongeveer 9 verhuisdozen in. In onze grootste box past met gemak de gehele inboedel van een grote eengezinswoning.

Heb je een meubelstuk of ander item dat je graag wil opslaan, maar wat niet in een standaard box van ons past? Dan is het goed om te weten dat we ook voor losse items een beveiligde en verwarmde opslagplek hebben. Dus ook voor die ene hoekbank of hoge kast hebben wij een oplossing. Omdat de prijs hiervoor afhangt van het volume van je meubelstuk / item kunnen we hiervoor online geen prijzen vermelden. Neem contact op voor meer informatie of mogelijkheden.

De ruimte voor jouw inboedel

Inboedelopslag kan een uitkomst bieden bij:
• Het verkoopklaar maken van je woning
• Het verhuizen naar een kleinere woning
• Een uitgestelde oplevering van een nieuwe woning
• Het verbouwen van je woning
• Het samenvoegen van twee huishoudens
• Een langdurig verblijf in het buitenland
• Een hobby die veel ruimte in beslag neemt
• Een chronisch ruimtetekort

Je inboedel droog en warm

Je inboedel staat in onze opslagboxen verwarmd en droog opgeslagen. Zeven dagen per week heb je van 06.00 uur ’s morgens tot 23.00 uur ’s avonds toegang tot je box. Met je auto kun je ons pand binnenrijden om zo je spullen droog in en uit te laden. 

Heb je moeite met het tillen en verplaatsen van zware dozen en meubels of kom je handjes te kort? Wij bieden hulp bij het laden en lossen op één van onze opslaglocaties in Zutphen of Brummen of we halen de spullen bij jou thuis op. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op.

Op je gemak inladen bij jou voor de deur?

Met onze mobiele opslag maken we het opslaan van je inboedel nog gemakkelijker. Deze boxen brengen wij op een aanhanger bij jou thuis voor de deur en halen we weer op als jij alles op je gemak hebt ingeladen. Vervolgens slaan wij de box zo lang als je wenst op in onze beveiligde en verwarmde loods. Ook tot deze boxen heb je 7 dagen per week toegang tussen 06.00 en 23.00 uur. Heb je de spullen weer nodig? Dan brengen wij de box weer naar je (nieuwe) woning of bedrijf.

Je inboedel veilig opgeslagen

Bij ons staat je inboedel veilig en beschermd opgeslagen. Onze opslaglocaties in Zutphen en Brummen zijn zowel van binnen als buiten voorzien van bewakingscamera’s die jouw opslagbox 24 uur per dag in de gaten houden. Alleen huurders van een opslagbox hebben door middel van een persoonlijke pas toegang tot het pand. Jouw eigen box sluit je zelf af met een cilinderslot waarvan alleen jij de sleutel hebt. Daarnaast zijn de panden uitgerust met een inbraak- en brandalarm.

Meer of minder opslagruimte nodig

Heb je na verloop van tijd meer of minder opslagruimte nodig? Dan is het uiteraard mogelijk om over te stappen naar een grotere of kleinere opslagbox, zo betaal je nooit teveel en heb je altijd genoeg ruimte om je inboedel op te slaan.

Verlichting

Het licht gaat aan zodra je ons pand binnenkomt en gaat automatisch uit na je vertrek. Handig, zo sta je nooit in het donker.

Intern transport

Je kunt op onze locaties in Zutphen en Brummen gratis gebruik maken van interne transportmiddelen, zoals bijvoorbeeld steek- en palletwagens. De opslagboxen op de eerste verdieping zijn goed bereikbaar met een ruime goederenlift.

Sanitaire voorziening

Op de begane grond van onze opslaglocaties in Zutphen en Brummen zijn toiletten aanwezig.

Ruimtecalculator

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste formaat? Maak dan gebruik van onze handige ruimte calculator. Twijfel je over de ruimte die je nodig hebt of wil je de ruimte liever even met eigen ogen zien? Maak dan telefonisch een afspraak. Wij laten je de verschillende mogelijkheden graag zien en adviseren je bij het maken van de juiste keuze.

SELF STORAGE PRINCIPE
OP BEGANE GROND OF EERSTE VERDIEPING
IN BEVEILIGDE EN VERWARMDE LOODS
OVERDEKT LADEN EN LOSSEN
VANAF 1 M3 TOT 42 M3 *
TOEGANG 7 DAGEN PER WEEK VAN 06.00 – 23.00 UUR
GRATIS GEBRUIK VAN INTERNE TRANSPORTMIDDELEN
HULP BIJ LADEN EN LOSSEN MOGELIJK
MINIMALE HUURPERIODE 1 MAAND, DAARNA DAGELIJKS OPZEGBAAR
BTW-VRIJ VOOR PARTICULIEREN
VANAF € 8 PER MAAND

*Op aanvraag hebben we nog grotere opslagmogelijkheden tot 100m3