Thuisbox


Opslag aan huis
vanaf €35,- per maand

Kies je gewenste aantal m3

0

per maand

aanvraagformulier

Opslagcontainer aan huis

Met onze thuisbox opslagcontainer aan huis bieden wij je de mogelijkheid om in je eigen tuin snel over een extra afsluitbare opslagruimte te beschikken. Of het nu gaat om een korte termijn oplossing tijdens een verbouwing of als langere termijn oplossing voor je ruimtegebrek, onze opslagcontainers aan huis zijn een uitstekende keuze. In de meeste gevallen is het niet nodig om hiervoor een vergunning aan te vragen.

Wat is een opslagcontainer aan huis?

Een opslagcontainer aan huis is een mobiele opslagruimte die we direct bij jou thuis plaatsen. Dit biedt het gemak dat je altijd bij je spullen kunt, zonder dat je daarvoor naar een externe opslaglocatie hoeft te reizen. Het is de ideale combinatie van toegankelijkheid en veiligheid, direct op je eigen terrein.

Tijdelijke opslagruimte aan huis bij verbouwing of verhuizing

Tijdens een verbouwing of renovatie van je huis kan de thuisbox perfect gebruikt worden voor het veilig opslaan van gereedschap en bouwmaterialen. Ben je je huidige garage of schuur aan het verbouwen? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om je fietsen, tuinmeubilair en tuingereedschap erin op te bergen.

Ook rondom een verhuizing kan een extra schuur prettig zijn om bijvoorbeeld op je gemak spullen te sorteren en in en uit te pakken. Ga je bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis betrekken en is je garage of schuur nog niet klaar of heb je simpelweg wat extra opslag nodig voor gereedschap? De thuisbox is dan de perfecte oplossing. Afhankelijk van het type opslag dat je nodig hebt en de spullen die je opslaat, kan je kiezen voor de reguliere stalen thuisbox of voor de geïsoleerde en geventileerde thuisbox ISO. De verschillen worden hieronder verder toegelicht.

Een mobiele opslagcontainer als werkplek of kamer

De thuisbox is niet alleen te gebruiken als opslag, maar ook als tijdelijke werkplek, hobbyruimte, klusruimte, slaapkamer, tijdelijke keuken tijdens verbouwing. Een mobiel keukenblok en verwarming is hierbij ook mogelijk.

De thuisbox ISO

Voor wie een stap verder gaat in de bescherming van zijn spullen, is onze geïsoleerde en geventileerde thuisbox ISO de perfecte oplossing. Het biedt niet alleen alle voordelen van de stalen thuisbox, maar thuisbox ISO gaat daarin net wat verder waardoor je onder andere geniet van voordelen zoals:

 • Temperatuurregeling door isolatie, perfect voor gevoelige items
 • Continue luchtcirculatie door ventilatie om vocht en schimmels te voorkomen
 • Verbeterde bescherming tegen temperatuurschommelingen
 • Voorkomt condensatie
 • Ideaal voor langdurige opslag
 • Verkrijgbaar met ramen

De thuisbox staal

De thuisbox staal is gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal en ziet er net en degelijk uit. Gedemonteerd is de box handmatig verplaatsbaar en passen alle componenten gemakkelijk door de kleinste doorgangen. Dit zorgt ervoor dat de container in bijna elke tuin door ons te plaatsen is, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een zeecontainer. De thuisbox heeft 1 deur, die voorzien is van een stevig cilinderslot. De stalen thuisbox is ideaal voor:

 • Tijdelijke opslag tijdens verhuizingen
 • Extra ruimte wanneer uw schuur of garage vol is
 • Veilig afsluitbaar voor bescherming van uw eigendommen

Hoe wordt een opslagcontainer aan huis geplaatst?

De opslagcontainer wordt op locatie opgebouwd. Op voorhand wordt afgesproken wat de wensen zijn en waarvoor de opslagcontainer gebruikt gaat worden. Zo weten wij precies welke ondervloeren, panelen en overige benodigdheden we moeten meenemen. Wij regelen vervolgens het vervoer en de assemblage op locatie.

Kiezen voor een opslagcontainer aan huis betekent kiezen voor gemak en efficiëntie. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vervoeren van je spullen naar een opslagfaciliteit. Wij zorgen voor de levering en het ophalen van de container, zodat jij je kunt concentreren op de belangrijke zaken. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de foto’s voor een stappenplan voor het in elkaar zetten van een opslagcontainer.

Prijzen

Thuisbox ISO

 • 4 m3: € 35,- per maand
  DxBxH: 87x215x211
 • 8 m3: € 45,- per maand
  DxBxH: 172x215x211
 • 12 m3: € 59,- per maand
  DxBxH: 253x215x211
 • 16 m3: € 75,- per maand
  DxBxH: 344x215x211
 • 20 m3: € 90,- per maand
  DxBxH: 425x215x211
 • 24 m3: € 105,- per maand
  DxBxH: 516x215x211
 • Maatwerk m3: Prijs in overleg
  Grotere maten of specifieke wensen zijn mogelijk. Neem contact met ons op via info@opslagboxzutphen.nl of bel naar 0575-544294 voor de mogelijkheden.

Thuisbox staal

 • 8 m3: € 45,- per maand
  DxBxH: 172x215x211
 • 12 m3: € 59,- per maand
  DxBxH: 253x215x211

Voor het brengen en plaatsen wordt 2 maanden huur gerekend. Ook voor het ophalen en afbreken wordt 2 maanden huur gerekend. De borg bedraagt 1 maand huur en wordt uitgekeerd nadat de thuisbox is opgehaald. Indien de thuisbox verder dan 25 km gebracht moet worden, dan wordt er per km €2,- extra in rekening gebracht. Twijfel je over welk type thuisbox je nodig hebt? Neem dan contact met ons op via 0575-544294 of info@opslagboxzutphen.nl. We helpen je graag met al je vragen.

Voordelen van een opslagcontainer bij jou thuis

Met een opslagcontainer aan huis geniet je van verschillende voordelen. Allereerst heb je de flexibiliteit om spullen op te slaan en te verwijderen wanneer jij dat nodig vindt. Daarnaast is deze oplossing zeer kosteneffectief; je betaalt alleen voor de ruimte en de tijd die je daadwerkelijk gebruikt. Bovendien zijn onze containers weerbestendig en beveiligd, zodat je spullen altijd droog en veilig zijn.

Flexibiliteit en toegankelijkheid

Onze opslag aan huis biedt jou de maximale flexibiliteit. Of je nu grote meubels of seizoensgebonden decoraties wilt opslaan, alles past gemakkelijk in de ruime container. Omdat de container bij jou op het terrein staat, kun je op elk moment van de dag jouw spullen bereiken zonder extra reistijd.

Veiligheid en bescherming

Veiligheid is een prioriteit bij het opslaan van je bezittingen. Onze opslagcontainer aan huis is uitgerust met robuuste sloten en een stevige constructie die bestand is tegen weer en wind. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige opslagruimte direct bij je huis.

Gebruiksmogelijkheden van de opslagcontainer

De mogelijkheden van een opslagcontainer aan huis zijn bijna eindeloos. Gebruik het als een tijdelijke opbergruimte tijdens renovaties of als een permanente oplossing voor het bewaren van hobbyartikelen, sportuitrusting, of tuinmeubilair. Ook voor zakelijke doeleinden, zoals het opslaan van archieven of inventaris, is het een uitstekende keuze.

Geen zorgen over opslag

Een ander groot voordeel van de opslagcontainer aan huis is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je opgeslagen items. Je hebt de controle over wie toegang heeft tot je container, en je kunt deze zo vaak als nodig is zonder moeite openen of sluiten.

DOOR ONS IN VRIJWEL ELKE TUIN TE PLAATSEN
TE GEBRUIKEN ALS EXTRA OF TIJDELIJKE SCHUUR
IDEAAL TIJDENS EEN VERBOUWING OF VERHUIZING
EEN NETTE EN DEGELIJKE OPLOSSING
SNEL GEMONTEERD EN WEER GEDEMONTEERD
BESCHIKBAAR IN MEERDERE FORMATEN
VEILIG, VOORZIEN VAN STEVIG CILINDERSLOT
VANAF SLECHTS €45 PER MAAND
Aanvraagformulier