Motorstalling

7 dagen per week ophalen en terugbrengen

30

per maand

aanvraagformulier

Motorstalling

Heb je een motor of overweeg je er één aan te schaffen? Maar beschik je (tijdelijk) niet over een garage of schuur om hem in te stallen of staat je motor in de weg? Dan hebben wij de oplossing voor je. Bij ons kun je je motor veilig, droog en warm stallen in een gedeelde motorstalling. Woon je in Zutphen of omgeving? Dan is Opslagbox Zutphen het perfecte adres om je motor te stallen.

Haal en breng je motor wanneer het jou uitkomt. 7 dagen per week tussen 6:00 en 23:00 zijn we geopend. We bieden parkeergelegenheden aan voor auto’s en fietsen zodat je altijd gemakkelijk hier kunt komen en de motor mee kan nemen wanneer het je hem nodig hebt.

Flexibele huurperiode

Je kunt je motor hier een maand, een winterseizoen of het gehele jaar door neerzetten. 7 dagen per week van 06.00 uur ’s morgens tot 23.00 uur ’s avonds heb je toegang tot onze makkelijk toegankelijke ruimte. Je haalt en brengt je motor zonder afspraak wanneer het jou uitkomt.

De prijs voor onze motorstalling is slechts € 30,00 per maand!

Je motor in goede conditie

Een overdekte en verwarmde stalling zorgt ervoor dat je motor in goede conditie blijft. Je stallingsplaats is standaard voorzien van een wandcontactdoos, zodat je ook een druppellader kunt aansluiten en je accu in topconditie blijft en je motor altijd klaar voor gebruik is.

Kast voor helm en motorkleding

Onze motorstalling kan uitgebreid worden met een afsluitbare kast waarin je je helm, motorkleding en motorlaarzen kunt opbergen. Ideaal als je niet met je spullen wilt sjouwen of bijvoorbeeld op de fiets naar de motorstalling komt.

RUIMTE IN EEN GEDEELDE MOTORSTALLING
DROOG OP- EN AFSTAPPEN
STANDAARD INCLUSIEF EEN WANDCONTACTDOOS VOOR EEN DRUPPELLADER
TOEGANG 7 DAGEN PER WEEK VAN 06.00 – 23.00 UUR
STALLING HELE JAAR DOOR MOGELIJK OF ALLEEN ALS WINTERSTALLING
MAKKELIJK TOEGANKELIJK
OPTIONEEL MET AFSLUITBARE KAST VOOR JE HELM EN MOTORKLEDING
SLECHTS €30 PER MAAND