Winterstalling

Verwarmde stalling tijdens de winter

25

per maand

aanvraagformulier

Winterstalling voor motoren

Bij Opslagbox Zutphen begrijpen we dat de wintermaanden niet altijd de beste tijd zijn om je geliefde motorfiets op de weg te houden. Daarom bieden we gespecialiseerde winteropslag voor motoren, zodat je jouw kostbare tweewieler veilig en in topconditie kunt houden tijdens het koude seizoen. We hebben wandcontactdozen beschikbaar zodat je een druppellader mee kunt nemen zodat de spanning van je accu op peil blijft.

Let op! Het verschil bij de winterstalling ten opzichte van de reguliere motorstalling is dat bij de winterstalling de motor eenmalig wordt gebracht en opgehaald. Wanneer de motor wordt opgehaald verloopt de stalling. Bij onze reguliere motorstalling kan de motor ten alle tijden worden opgehaald en worden teruggebracht.

Onze motorstalling voldoet aan de verwachtingen

Je kunt je motor hier een maand, een winterseizoen of het gehele jaar door neerzetten. Zet je motor neer en haal hem pas weer op wanneer je hem nodig hebt.

De prijs voor onze winterstalling is slechts € 25,00 per maand!

Je motor in goede conditie tijdens de winter

Een overdekte en verwarmde stalling zorgt ervoor dat je motor in goede conditie blijft. Je stallingsplaats is standaard voorzien van een wandcontactdoos, zodat je ook een druppellader kunt aansluiten en je accu in topconditie blijft en je motor altijd klaar voor gebruik is. Onze winterstalling voor motoren zorgt voor een veilige opslagomgeving met beveiligingssystemen en camera’s om ervoor te zorgen dat je motor te allen tijde beschermd is tegen diefstal of schade. De stalling is overdekt en verwarmd, waardoor je motor in topconditie blijft, zelfs wanneer het buiten onder de nul graden is.

RUIMTE IN EEN GEDEELDE MOTORSTALLING
DROOG OP- EN AFSTAPPEN
STANDAARD INCLUSIEF EEN WANDCONTACTDOOS VOOR EEN DRUPPELLADER
TOEGANG 7 DAGEN PER WEEK VAN 06.00 – 23.00 UUR
STALLING HELE JAAR DOOR MOGELIJK OF ALLEEN ALS WINTERSTALLING
MAKKELIJK TOEGANKELIJK
OPTIONEEL MET AFSLUITBARE KAST VOOR JE HELM EN MOTORKLEDING
SLECHTS €30 PER MAAND